„IQ ringas“ Nr. 3

IQ ringas“ Nr. 3

Nauja lenta, nauji klausimai, netikėtumo kortelės, žaidimo figūrėlės!

Tai trečiasis „IQ ringas“. Jį sudaro 270 naujų klausimų iš laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“. Kiekvieną papildymą galite naudoti kaip atskirą žaidimą arba jų korteles maišyti kartu.

Žaidimą sudaro 110 kortelių (90 klausimų kortelių, kuriose yra po 3 skirtingo sudėtingumo – 1, 2 arba 3 taškų vertės – klausimus; 14 specialiųjų kortelių, iš kurių sudėliojama atnaujinta lenta pagal televizijos projektą; 6 netikėtumo kortelės), atsakymų knygelė ir žaidimo figūrėlės.

Žaisk žaidimą „IQ ringas 3“ ir kunkuliuojančios emocijos iš „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ filmavimo studijos persikels į tavo namus!

Kodas: 9786094731433 Kategorijos: , , ,

Aprašymas

Sudarytojai: Julija Matulaitė, Dalia Ramančauskaitė
Formatas: 55 x 88 mm (kortelės),  153 x 108 x 27 mm (dėžutės)
Kortelių skaičius: 110 (90 kortelių su klausimais, 14 specialiųjų kortelių, 6 netikėtumo kortelės)
Svoris 270 g
Kalba: lietuvių
Kieti, spalvoti viršeliai
Metai: 2020

Informacija apie sudarytojus

Projekto „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ prodiuserės Julija Matulaitė ir Dalia Ramančauskaitė jau seniai nelaiko šio projekto savo darbu. Jis tapo erdve nuolat augti, skaityti, domėtis, tobulėti. Drauge užaugo ne viena „tūkstantukų“ karta – šie vaikai ne tik dalyvauja televizijos laidose, bet ir yra kviečiami į kitus projektus, protų mūšius, dainų šventes, valstybinius renginius. O laidos perkėlimas į kortelių žaidimą prodiuserėms buvo labai natūralus procesas: juk daugiau nei per dešimtmetį sukurta, perskaityta, suredaguota, atmesta ar patvirtinta, o tada užduota dešimtys tūkstančių klausimų.

Atsiliepimai

Atsiliepimų apie produktus dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “„IQ ringas“ Nr. 3”